god mat og drikke -
spise et velsmakende måltid
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan chow chow
blir tilberedt - på video

         

 

  startsidevis filmskriv ut

 

oppskrift chow chow for 4 personer


chow chow:
brun kjøttet raskt.
løk bacon og eple skåret i biter, stekes i fettet uten kjøtt. ha i krydderet.
lag sausen. smelt margarin i gryten, rør i hvetemel og spe med melken
smak til med salt og pepper før kjøttet legges i gryten.

potetmos:
kok og mos 12 poteter, ha i 2 ss margarin, spe med melk til passe konsistens.
smak til med salt og pepper.
i "luxusutgaven" byttes margarin med meierismør og melk med fløte.

serveres med:
småskåler med for eksempel rosiner, kokos, mandarin, nøtter, ananas og syltet ingefær.
 

 

Ingredienser i oppskrift

500 gr. strimlet svinekjøtt
1 løk
150 gr. bacon
1 eple
1 ts paprika
1 ts karry
 

 

1 ts buljong
1/2 ss margarin
3 ss hvetemel
3/4 l melk
salt og pepper
margarin til steking