god mat og drikke -
spise en velsmakende kake
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan dajmkake
blir tilberedt - på video

         

 

  startsidevis filmskriv ut

 

oppskrift dajmkake

 

Tilberedning:

marengs:
eggehvite og sukker piskes stivt. tegn av omkretsen på fatet du skal bruke på bakepapiret. hell røren på papiret og stek i ca. 2 timer ved
120 gr.

iskrem:
eggeplommer og sukker røres glatt og fint. bland stivpisket fløte og knust Dajmsjokolade i røren. 
gelantinpulver røres i vann og smeltes i vannbad og has oppi kremfyllet.
fyllet helles over den avkjølte marengsen og settes i fryseren i minst 4 timer.

 

Ingredienser i oppskrift

marengs:
3 eggehviter
2 dl sukker

1 ts gelantivpulver
2 ss vann



iskrem:
3 eggeplommer
150 gr sukker
2 doble Dajm
4 dl fløte