god mat og drikke -
spise et velsmakende måltid
sammen med gode venner
god og mett

     
 

her velger du din oppskrift
og ser hvordan retten blir
tilberedt - på video

         

 

  startside  vis filmskriv ut

 

rekesalat for 4 personer

 

Tilberedning:

stivpisk fløten og bland i majones, ketchup, sennep, thousand island og sitronsaft. ha i krabbekjøttet, så oppdelte egg og tilslutt rekene. spar noen eggebåter og reker til pynt. finklippet persille drysses på toppen.

serveres med loff, salat, tomat, agurk og sitron.

ekstra flott blir salaten om rekene byttes med hummer eller sjøkreps.

(takk til Torunn)

 

 

Ingredienser i oppskrift

1 1/2 dl fløte
1 pk majones
2 ss ketchup
4 ss thousan island
2 ss sennep
3 ss sitronsaft

 



 

1 kg reker
1 fylt krabbe
5 hardkokte egg

persille