 |
kylling:
skrell og finhakk løken. stek løk og kyllingstrimler. ha i krydder og 1/2 dl
vann og la det surre i 5 min.
fordel tacochips i en ildfast form. ha i kylling, løk, bønnestuing, maiskorn og jalapenos. dekk med revet ost og stek i 15 til 20 min ved 200 grader.
en rømmeklatt og en god vin gjør seg ved servering.
(kyllingen kan gjerne byttes ut med biffstrimler)
guacemole:
del, skrell og mos avokadoene, stenene fjernes. løkene skrelles og
finhakkes. fjern det bløte og finhakk tomatkjøttet. bland alt med tacokrydder og
rømme. dersom guacemolen blir stående en stund, putt stenene nedi, da unngår du
at blandingen blir brun
|
|
Ingredienser i oppskrift
kylling:
400 gr strimlet kyllingkjøtt
1 løk
50 gr jalapenos
1/2 bx bønnestuing
4 ss maiskorn
250 gr revet ost
ca. 1 pk tacokrydder
1 pose tacochips
|
guacamole:
2 stk avokado
2 stk charlotteløk
1 stk tomat
2 dl lettrømme
1 1/2 ts tacokrydder
salt/pepper etter smak |
|